Alle diensten worden uitgezonden via kerkomroep.nl en zijn met de volgende links te beluisteren:

Uitleg Kerkomroep.nl

Om via Kerkomroep.nl mee te luisteren tijdens een dienst, of wanneer u een dienst achteraf nog eens wilt beluisteren, kunt u klikken op één van de links hierboven.

Klik vervolgens op 'luisteren' achter de dienst die u wilt horen.
Als er een dienst bezig is, staat deze in de bovenste regel vermeld als 'live', met daarachter ook een 'luisteren'- knop.

De diensten blijven ongeveer een half jaar op kerkomroep.nl beschikbaar. Als u een dienst op uw eigen PC wilt opslaan, dan selecteert u de tekst 'opslaan' achter de gewenste dienst in de tabel.

Ook kunt u via Kerkomroep tijdens een kerkdienst meeluisteren, door onderstaande links te gebruiken. Wanneer er geen uitzending is, werken de getoonde links niet.

Strijen-dorp: stream132.kerkomroep.nl:8002/K11061
Mookhoek: stream151.kerkomroep.nl:8002/K11137
Strijensas: stream162.kerkomroep.nl:8005/K11153

Wilt u reageren op de afgelopen kerkdienst? Heeft u tips, problemen, vragen of opmerkingen?
Dan kunt u deze via dit contactformulier aan ons doorgeven.

Prekenseries

Prekenseries vindt u gebundeld op de paginas's:  'Prekenseries Ichthus' en 'Prekenseries wijk 1'.