Contact:
Inlichtingen bij dhr. Jan van der Pligt namens het College van Kerkrentmeesters;
telefoon: 078-6743608.
Adres Grote- of Sint Lambertuskerk : Kerkstraat 48 - 3291 AM Strijen
Gratis parkeren schuin achter de kerk, naast het Zalen- en Vergadercentrum "Salvatori",
Oude Havenweg 3, 3291 AT  Strijen.
Afstand: gelegen op slechts 20 km van Rotterdam en 16 km van Dordrecht.

* zaterdag 21 maart 2020 - om 19:30 uur (kerk open 19:00 uur):
Benefietconcert ten bate van de restauratie van het Van Oeckelen-orgel in de Grote- of Sint Lambertuskerk in Strijen. Bekijk op onze website onder "Kerk" de informatie over dit schitterende orgel!
Geen toegangsprijs; wel collecte t.b.v. de orgelrestauratie.
Hieraan werken geheel belangeloos de volgende muzikale vrienden mee:
Geert Jan Hoekman-orgel; Maurits ten Hoor-orgel, Aart Saly-orgel, Johan Hoekman-vocalist, Rens de Winter-piano; tevens nog een trompettist (nog niet bekend).
U kunt verwachten: (vierhandig) orgelspel, pianospel, solozang, maar ook veel ruimte voor samenzang zowel ritmisch als niet-ritmisch van mooie Psalmen en geestelijke liederen.
Voor meer informatie over het orgel kunt u kijken op de facebook-pagina van Aart Saly: https://www.facebook.com/OrgelStrijen. Zeker aan te raden in verband met de komende restauratie van het orgel! (Orgelrestauratie gepland oktober t/m december 2020.)

* zaterdag 25 april 2020 - om 20:00 uur (kerk open 19:30 uur):
Oranjeconcert.
Toegangsprijs € 7,00 (onder voorbehoud van wijziging). Geen pauze.
Orgelconcert door dhr. Jan-Peter Teeuw en dhr. Marien Stouten; vierhandig orgelspel en solo's.
Zie de websites: www.janpeterteeuw.nl en www.marienstouten.nl voor meer informatie over beide organisten.

Voor alles geldt: Deo volente!