Contact:
Inlichtingen bij dhr. Jan van der Pligt namens het College van Kerkrentmeesters;
telefoon: 078-6743608.
Adres Grote- of Sint Lambertuskerk : Kerkstraat 48 - 3291 AM Strijen
Gratis parkeren schuin achter de kerk, naast het Zalen- en Vergadercentrum "Salvatori",
Oude Havenweg 3, 3291 AT  Strijen.
Afstand: gelegen op slechts 20 km van Rotterdam en 16 km van Dordrecht.

* woensdag 18 december 2019 - om 20:00 uur (kerk open 19:30 uur):
Kerstconcert door dhr. Lucas Kramer met medewerking van zangeres Pearl Jozefzoon. Beiden zullen solo zingen, maar ook enkele duetten. Daarnaast is er ruimte voor samenzang. Muzikale ondersteuning door piano, gitaar, percussie en een aantal vocals.
Concert ten bate van de Actie Christenen in Syrië - opbouw; door PKN/Kerk in Actie.
Toegangskaart kost € 10,00. Kaarten zijn te reserveren via www.zingenindekerk.nl/lucas of te koop woensdagavond 18 december in de kerk bij de ingang onder de toren. (Voorkom teleurstelling bij een volle kerk en reserveer vooraf!)
In de pauze mogelijkheid voor koffie of thee in ons zalencentrum "Salvatori", direct achter de kerk. Prijs € 1,50.
Meer informatie over dhr. Lucas Kramer: www.lucaskramer.com .

* zaterdag 8 februari 2020 - om 19:30 uur (kerk open 19:00 uur):
Benefietconcert ten bate van de restauratie van het Van Oeckelen-orgel in de Grote- of Sint Lambertuskerk in Strijen. Bekijk op onze website de informatie over dit schitterende orgel!
Geen toegangsprijs; wel collecte t.b.v. de orgelrestauratie.
Hieraan werken mee:
Geert Jan Hoekman-orgel; Maurits ten Hoor-orgel, Aart Saly-orgel, Johan Hoekman-vocalist, Rens de Winter-piano; tevens nog een trompettist (nog niet bekend). Ook samenzang.

* zaterdag 25 april 2020 - om 20:00 uur (kerk open 19:30 uur):
Oranjeconcert.
Toegangsprijs € 7,00 (onder voorbehoud van wijziging). Geen pauze.
Orgelconcert door dhr. Jan-Peter Teeuw en dhr. Marien Stouten; vierhandig orgelspel en solo's.
Zie de websites: www.janpeterteeuw.nl en www.marienstouten.nl voor meer informatie over beide organisten.

Voor alles geldt: Deo volente!