In verband met de crisis rondom COVID-19 is er door beide wijkgemeenten besloten om vaart te zetten achter de ontwikkeling rondom video-uitzendingen van de diensten. Het platform waarop de streams (zowel beeld als audio) uitgezonden worden, is kerkdienstgemist.nl. Het uitzenden via Kerkomroep zal worden uitgefaseerd.

Indien u op afstand aan de collecte wilt geven, kijk dan op deze pagina.

Video

Alle diensten worden met beeld uitgezonden via kerkdienstgemist.nl en zijn via de volgende links te beluisteren:

Audio

De audio van diensten wordt ook nog via Kerkomroep uitgezonden (let op, dit verandert binnenkort). Deze streams zijn met de volgende links te beluisteren:

Strijen dorp: stream132.kerkomroep.nl:8002/K11061
Mookhoek: stream151.kerkomroep.nl:8001/K11137
Strijensas: stream162.kerkomroep.nl:8002/K11153
  • Wanneer er geen uitzending is, werken de getoonde links niet.

Via kerkomroep.nl zijn de diensten van beide wijken ook achteraf te beluisteren.

Wilt u reageren op de afgelopen kerkdienst? Heeft u tips, problemen, vragen of opmerkingen?
Dan kunt u deze via dit contactformulier aan ons doorgeven.

Kerkradio

Daarnaast worden de diensten nog uitgezonden via de ether. Hiervoor heeft u wel een speciale radio nodig. Een scanner en sommige wereldontvangers zijn hiervoor geschikt. Ook kunt u bij de diaconie een eenvoudige ontvanger in bruikleen aanvragen. Voor meer info: kijk op de kerkradio-pagina (https://hervormdstrijen.nl/kerk/diaconie/kerkradio).

De kerken zijn op de volgende frequenties te beluisteren:

• Strijen dorp: 153,2375 MHz
  • Strijensas: 148,6875 MHz
  • Mookhoek: 148,8375 MHz

Prekenseries

Prekenseries vindt u gebundeld op de pagina's:  'Prekenseries Ichthus'; en 'Prekenseries wijk 1'.