Belijdeniscatechese in de zomer?

Er heeft zich iemand bij mij gemeld met het verlangen om belijdenis te doen! De catechisaties en de FM zijn echter net afgerond. Daarom zou ik graag willen weten of er ook anderen met dit verlangen rondlopen en misschien ook graag eerder met belijdeniscatechisatie beginnen dan eind september. Wil je hierover van gedachten wisselen met mij, laat het mij () weten voor 8 mei. Ook als je eens een verkennend gesprek wil hebben over je geloof, maak een afspraak met me!
 
Voor alle duidelijkheid: belijdenis doen is in de gemeente openlijk uitspreken dat je in Jezus gelooft en je Hem wil volgen heel je leven en een volwaardige volwassen plaats in de gemeente innemen. Belijdeniscatechisatie is een cursus waarin we naar dat punt toewerken. Als je met belijdeniscatechisatie begint , hoef je nog niet te weten of je belijdenis doet, maar je verkent wel heel duidelijk de weg er naar toe. 

Overige informatie

Elk najaar start er in september een nieuwe cursus belijdeniscatechese.

Wilt u zelf ook belijdenis doen of bent u geínteresseerd in het volgen van belijdeniscatechese, neem dan gerust contact op met Ds. W.F. van de Woestijne 078-6741484 of