Wilt u dat wij spullen komen ophalen of heeft u andere vragen, bel: 06-42889407.
Ook kunt u onze Facebook pagina bezoeken: https://www.facebook.com/RommelmarktStrijen

De rommelmarkt is te vinden aan de Chr. Huygensstraat 9 te Strijen.
Onze openingstijden om te brengen zijn:
op woensdagavond vanaf 18.30 uur tot 20.00 uur
en donderdagochtend vanaf 9.30 uur tot 11.00 uur.

Dus NIET op andere dagen en tijden!! S.v.p. geen goederen buiten zetten.

Binnen de Coronamaatregelen mogen wij, gelet op de oppervlakte van onze loods, een beperkt aantal personen tegelijkertijd toelaten. Wij zijn geopend op vrijdag van  18:00 uur tot 20:00 uur.

Bij binnenkomst dient u uw handen te ontsmetten.

Om de restauratie van het orgel in de Grote- of Sint Lambertuskerk mogelijk te maken is in 1972 een grote rommelmarkt gehouden. Het resultaat daarvan was zo overweldigend dat deze markten sindsdien ononderbroken zijn doorgegaan. Eerst alleen in het najaar, later ook in het voorjaar en nu al jaren achtereen elke vrijdagavond in de eigen loods aan de Christiaan Huygensstraat 9.

Het dagelijks comité wordt gevormd door:

• Annelien de Witte
  • Jan Meerkerk