In deze coronatijd, waarin we niet als gemeente kunnen samenkomen, kunt u toch uw collectebijdrage overmaken door te klikken op de grote groene knop hieronder of de QR-code te scannen. U wordt dan doorgeleid naar een betaalpagina waar u uw gift meteen via iDEAL kunt betalen. Een overzicht van het collecterooster vindt u hier.

iDeal  QR-code

Aandachtspunten:

• De betaling wordt gestort op rekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen GoedDoen. Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de rekening van onze kerkelijke gemeente
  • Als u gebruik maakt van de QR-code, dient u te kiezen voor de website en NIET voor de kerkgeld app. Als u zou kiezen voor de kerkgeld app ziet u foutmeldingen.

Ik wil bijdragen aan de collectes

Bankrekeningnummers

Indien u de collectes over wilt maken, vindt u hieronder een overzicht van de bankrekeningnummers:

1e collecte Diaconie NL07 RABO 03618 00908
2e en 3e collecte Kerkrentmeesters NL54 RABO 03618 02099
Deurbussen Zendingscommissie o.v.v. 'Deurbussengeld' NL78 RABO 03618 61710

Wij danken u voor uw gift!

Door de huidige omstandigheden is het Kerkelijk Bureau gesloten. Ook de verkoop van collectebonnen ligt daarmee stil. U kunt uw collectegeld overmaken of tijdens de dienst gebruik maken van het digitaal overmaken via de website. Dit heeft de absolute voorkeur!

Maar misschien zijn er gemeenteleden voor wie dit niet mogelijk is of die toch collectebonnen willen geven. Voor u is er de mogelijkheid om via de e-mail van het Kerkelijk Bureau: collectebonnen aan te vragen. Deze zullen dan bij u thuisbezorgd worden. Graag duidelijk de kleur en het aantal vellen opgeven en uw naam en adres vermelden. U ontvangt dan een bevestigingsmail met daarin het bedrag wat u dient over te maken op het rekeningnummer NL54RABO0361802099 t.n.v. Hervormde Gemeente Strijen, o.v.v. collectebonnen. Helaas kan er bij thuisbezorging geen gebruik gemaakt worden van de pinautomaat.
Na ontvangst van uw betaling brengen wij de collectebonnen bij u thuis.
U begrijpt dat er wel even tijd zit tussen uw bestelling en de ontvangst. Als u vóór woensdagochtend 9 uur bestelt èn betaalt, worden de bonnen uiterlijk de eerstvolgende zaterdag bezorgd. We hopen hiermee tegemoet te komen aan gemeenteleden die toch graag bonnen geven in de collecten.

Namens de medewerkers van het Kerkelijk Bureau.