Op deze pagina wordt het nieuws uit de gemeente geplaatst. Heeft u tips, suggesties of opmerkingen? Mail dan naar

Luister, kijk en zing met ons mee!

Op de pagina van de zondagsschool blijven deze filmpjes beschikbaar.

In onze Grote- of St. Lambertuskerk is onlangs een aflevering van de door ds. G.J. Baan gepresenteerde Bach-serie 'Hoop met Bach' opgenomen. Onderstaand is de betreffende aflevering te zien.
De complete serie is te vinden op de site van de Gereformeerde Gemeente Rotterdam-Zuidwijk, waar ds. Baan aan verbonden is. Hij presenteert deze serie vanuit diverse kerken in onze Hoeksche Waard.

* UPDATE 27 maart 2021 *
We hebben slecht nieuws. Gezien de toenemende besmettingen in onze regio en enkele recente besmettingen op scholen in de buurt hebben we helaas moeten besluiten om de rest van het seizoen geen clubavonden meer te houden. We hopen jullie allemaal in het nieuwe seizoen opnieuw te ontmoeten!