De jongerendienstcommissie bestaat uit 5 jongeren die onder leiding van jeugdouderling Vincent Roobol voor een aantal zaken rond de jongerendiensten zorgen. Deze jongeren zorgen onder andere voor het thema en de inhoud van de liturgie. Maar wie zijn deze jongeren eigenlijk?

Hieronder een korte introductie!

Coriëlle Doorneweerd
 
Daan van Everdingen
In het dagelijks leven studeer ik rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Verder werk ik bij een metaalhandel in Ridderkerk. Dit is een welkome afwisseling met het met mijn neus in de boeken zitten. 
Ik vind het belangrijk dat de jeugd in onze gemeente ook genoeg mee naar huis neemt op zondag. Voedsel voor het eigen geloof, wat (in deze tijd) als jongere veel te verduren kan hebben, en ook handvatten om het geloof in de wereld waarin ze leven vorm te geven. Daarom denk ik graag mee in de jongerendienstcommissie, en ben ik dankbaar dat die mogelijkheid er is. 
 
Dorenda van Everdingen
Hallo, mijn naam is Dorenda van Everdingen en ik ben 21 jaar oud. Ik studeer Griekse en Latijnse Taal en Cultuur in Leiden. Ik houd van sporten en vooral fietsen doe ik graag. Ik vind het leuk om met kinderen bezig te zijn, ik geef ook zondagsschool. Het is mooi en boeiend om met andere jongeren na te denken over een thema voor een dienst en daarna te luisteren naar wat Gods woord erover zegt!
 
Carina Schaap
Sanne Troost