Wat is de Soos?

Voor jongeren van 15 jaar en ouder is er om de zaterdag een soosavond. Deze soosavonden vinden plaats in de jeugdzaal van Salvatori. We proberen er een leuk, afwisselend en gezellig programma van te maken. We wisselen serieuze avonden af met actieve, gezellige spannende avonden. Op serieuze avonden spreken we met elkaar over een thema dat past bij een bijbelgedeelte of een Christelijk feest. Op de andere avonden hebben we heel verschillende activiteiten. Dat zijn bijvoorbeeld de SoosDropping, onze culinaire avonden, de bowlingavond, het jaarlijkse volleybal-tournooi en natuurlijk niet te vergeten aan het eind van het soosjaar het weekendje weg van de Soos. In dit "weekend weg" is er een gevarieerd programma van actief en serieus zijn. We hebben stille tijden om met elkaar na te denken over het geloof maar we gaan ook lekker voetballen, een spel spelen in het bos, doen aan andere activiteiten en natuurlijk houden we op zaterdagavond de traditionele bonte avond. 

We proberen van de soosavonden gezellige avonden te maken en als één grote familie en vriendengroep de avonden in te vullen. We vinden het altijd heel erg leuk om nieuwe mensen te ontvangen en hen gezellig mee te laten doen. Iedereen is van harte welkom en we staan voor iedereen open.

Om de jeugd op de hoogte te houden van alle ontwikkelingen en programma’s krijgen ze mail via de bekende Soosmail en natuurlijk staan de programma’s ook altijd in de kerkbladen. Als er programma’s zijn waarbij ze zich moeten opgeven, wordt dit gedaan via Soosmail. 
Iedereen kan zich aanmelden voor de soosmail via een mailtje aan ons e-mailadres. 

Mail: