Agenda

Crossroad Event 2013

Zaterdag 28 September 2013, 14:00
Na het succes van de afgelopen jaren vindt ook dit jaar het Crossroad Event plaats. Dit keer niet in de tent in Strijen, maar in Sporthal De Boogerd in Oud-Beijerland. Op zaterdag 28 en zondag 29 september wordt het weer een weekend boordevol muziek, dans, zang, theater en sprekers. En reken maar, ook dit jaar wordt het een geweldig weekend! Dit alles om het evangelie van Jezus Christus te laten horen aan kinderen, jongeren en volwassenen in de Hoeksche Waard.

Wat kun je verwachten?
Op het programma staan:
• Zaterdagmiddag: Henkie’s Kindertheater met zijn gloednieuwe voorstelling ‘Te gek voor woorden’ en het Kinderkanjerkoor, samengesteld met kinderen uit de Hoeksche Waard.
• Zaterdagavond: de Visual Message – The Power of Dreams. In deze Visual Message combineren jongeren uit de Hoeksche Waard muziek, zang, dans en theater tot een geweldig spektakel, waarin een glasheldere boodschap centraal staat.
• Zondagmiddag: Kinga Bán, bekend van Sela, worship-band Relent uit Oud-Beijerland en het Interkerkelijk Jongerenkoor Maranatha uit ’s-Gravendeel.

De toegang tijdens het hele weekend is gratis. Er zijn weer verschillende kraampjes en spelletjes voor de kinderen. Kijk voor meer informatie en filmpjes op de pagina Crossroad Event.

Het Crossroad Event wordt georganiseerd door Crossroad Hoeksche Waard; een organisatie van mensen uit verschillende kerken in de Hoeksche Waard die verbinding zoeken en samen getuigen van het evangelie van Jezus Christus. 
Locatie  Sporthal De Boogerd in Oud-Beijerland
Contact