Agenda

Crossroad Mannendag

Zaterdag 08 Maart 2014, 08:15 - 17:00
Zaterdag 8 maart a.s. vindt de Crossroad Mannendag plaats. Thema van deze dag 'de vijanden van een christen'.

Er worden drie verschillende onderwerpen besproken over de vijand van een christen: de verleidingen in de wereld, de verleidingen van het lichaam en de duivel. De dag start om 8.15 uur met ontbijt en eindigt om 17.00 uur. Tijdens de Crossroad Mannendagen werken we samen in een aantal gespreksronden de thema’s uit. Tussen de thema's door zingen we met elkaar. Er is ook ruimte ingebouwd voor ontmoeting. Zeker de maaltijden en de wandeling zijn de momenten om elkaar beter te leren kennen.

Door als mannen van verschillende kerken samen te komen om rondom een geopende Bijbel met elkaar te spreken en naar elkaar te luisteren, willen wij een stap zetten in de richting van onze visie: verbinding zoeken en samen getuigen. Als kerken op ons eiland willen wij een eenheid vormen en dit ook uitstralen. Wij willen de eenheid nastreven zoals Jezus die van Zijn volgelingen verwacht.

Tijdens de mannendagen werken we samen in een aantal gespreksronden een aantal thema’s uit. Tussen de thema's door zingen we met elkaar. Er is ook ruimte ingebouwd voor ontmoeting. Zeker de maaltijden en de wandeling zijn de momenten om elkaar beter te leren kennen.

Crossroad Mannendag - 8 maart 2014 - de vijanden van een christen
- Thema: de vijanden van een christen; de verleidingen in de wereld, de verleidingen van het lichaam en de duivel
- Tijd: 08:15 uur - 17:00 uur (we starten met ontbijt)
- Locatie: zalencentrum 't Kruispunt (Chr. Geref. Gedachteniskerk), Adm. de Ruyterstraat 1 in Oud Beijerland
- Kosten: € 20,- per persoon (incl. ontbijt, middageten en drinken)
- Aanmelden: of via Ernst van Rij 0186-57 27 99
Locatie  Zalencentrum 't Kruispunt, Oud-Beijerland
Contact  of via Ernst van Rij 0186-57 27 99