Agenda

Spelletjesmiddag

Bewerken
Vrijdag 27 Mei 2016, 16:00
Op vrijdag 27 mei hoopt de projectgroep vanaf 16.00 uur een gezellige spelletjes middag/avond in en rond Salvatori te organiseren. De opbrengst is ten bate van het gemeenteproject voor Open Doors (kinderhuis in Colombia).
Tijdens deze spelletjesmiddag zullen er weer diverse leuke activiteiten zijn voor jong en oud, denk aan klassiekers zoals spijkerbroek hangen, grabbelen, darten etc. Maar ook hoopt de projectgroep u te verassen met leuke nieuwe activiteiten zoals een springkussen en superbingo. En natuurlijk krijgt u honger van al deze activiteiten, dus ook daar is aan gedacht!
Speciaal voor de kinderen is er, meteen om 16.15 uur, een poppenkastvoorstelling en gaan we daarna met z’n allen pannenkoeken eten in de Jeugdzaal. Ondertussen kunnen anderen deelnemen aan sport en spel of een versnapering nemen in de andere zalen.
U hoeft geen berg (klein) geld mee te nemen, want om het u gemakkelijk te maken kunt u bij binnenkomst een strippenkaart aanschaffen waarmee alles te betalen is. Komt allen!
Locatie  Salvatori